Clan Dodgeball
Sorka chłopaki, nie mam za dożo czasu na soldat, gdyż nie mam dużo dostępu do kompa (szkoła, daleko od domu...) postanowiłem więc załatwi coś takiego nie chcę rozwiązywać klanu bo nie jestem chamem i nie zostawię was na lodzie... a więc sprawa leży tak milicja tworzy akademię którą będzie opiekował się mój brat, mysle o tym ze gipsowi mogę zalłatwić tam lidera a low zajął by się funkcją moda , co do kodiego jeszcze myślę co wy na to ?
nie obrazcie sie ale nie sądziłem ze z tą szkołą mi tak wyjdzie, a na klan jest potrzebne sporo czasu
Członek Klanu
Ja mogę robic za Clan Mastera czy coś podobnego Mam już klan all weap i wiem jak sie nim zarządza jak chcecie to sami zobaczcie, to wszystko to moja robota i ciężka praca:
Strona Klanowa
Polska Liga Soldat
Poza tym byłem w wielu klanach i mam doświadczenie. Jak GroSso tez nie mam za wiele czasu ale potrafie sie zajac klanami
Wiec za CM moge spokojnie robic Ja jestem jak najbardziej na TAK tylko zebyśmy grali jakieś cw od czasu do czasu i dobrze sie bawili
Członek Klanu
Ok
Ja tam mogę bez problemy robic za funkcje vCL lub CM
mi to za barzo nie przeszkadza...
Tylko, że u mnie...... też szkoła (a jeszcze mam zajęcia dodatkowe, jeszcze korki dojdą... itd.)
Jeżeli Low by się nie obraził i chciał to mógłby zostać liderem (mi to nie przeszkadza )
To moje zdanie...
Członek Klanu
Ja sie nie nadaje na CL Wole zeby gipsio byl bo by bylo mi naaaaaprawde ciezko. Wiec wolalbym byc jedynie CM, a gipsio moglby byc CL.
A wiec co z ta akademia?
najpierw trzeba zrobić stronę , tag już jest ( jeszcze będzie sonda co do tagu ) strona to nie duzo roboty, jak coś to dam znać jak zostanie troche ogarnięta. Ale na 100 % akademia bedzie w tym tygodniu .
Członek Klanu
To załatwiaj szybko!